Wij zijn

Jobpoint Zwolle is een dagbestedingsplek voor mensen die op een ‘gewone’ werkplek niet voldoende begeleiding krijgen om te doen waar ze goed in zijn. Bij Jobpoint kunnen wij deze begeleiding wel bieden waardoor iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Het doel van onze locatie is om je een veilige werkplek te bieden waar je samenwerkt met collega’s en producten maakt die verkocht worden in onze winkels. Verder maken we ook producten in opdracht.

Samen met de vak-medewerkers, begeleiders en een zorgcoördinator stel je een werkplan op met doelen waar je aan wilt werken. Een doel kan bijvoorbeeld zijn om werknemersvaardigheden te leren zodat je later mogelijk een (gesubsidieerde) baan kunt krijgen. 

 

 

Wat zijn de werkzaamheden

Bij Jobpoint Westenholte zijn er verschillende afdelingen. Afhankelijk van jouw interesses en leerdoelen gaan we kijken welke afdeling het beste bij jou past. Als je nog niet weet wat je wilt gaan doen dan kun je ook bij alle afdelingen ‘stage’ lopen om te ontdekken wat je het leukst vind.

 

 

Creatief atelier

Op de bovenverdieping van Studio Jobpoint is ons creatieve atelier gevestigd. Hier maken wij producten veelal in opdracht voor o.a. de Kas van Kaat in Zwolle.

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn in een rustig en gezellig team?
Wil je leren omgaan met de naaimachine, hou je van breien en haken?

Dan is dit het atelier misschien iets wat bij jou past.

 

 

Drukwerk afdeling

Wij zijn trots op onze professionele drukwerk afdeling. Hier wordt al het drukwerk voor Omega Groep gemaakt. Verder krijgen we veel opdrachten van ondernemers in de regio om bv. cadeaubonnen te ontwerpen of om visitekaartjes, kalenders, ansichtkaarten, etc.  te maken. Op deze afdeling kun je leren hoe Grafisch Ontwerpen in zijn werk gaat. Je kunt hier al je creativiteit kwijt om met computerprogramma’s zelf iets te ontwerpen.
We werken met het Adobe Pakket. Programma’s waar we mee werken zijn InDesign, Photoshop en Illustrator.
Deze afdeling wordt geleid door twee vakkrachten  die jou kunnen ondersteunen bij het leren omgaan met deze programma’s. Als je al ervaring hebt dan kun je hier zelfstandig en op jouw eigen tempo met de verschillende opdrachten aan de slag.

 

 

Administratief

Op een werklocatie zijn altijd veel administratieve taken. Afhankelijk van jouw kennis en interesses zijn er ook administratieve taken waarbij je kunt ondersteunen.

Wat heb je nodig om bij ons aan de slag te kunnen …….

Als je in het bezit bent van een indicatie via de gemeente (WMO) of via het Zorgkantoor (WLZ) en je vind de werkzaamheden leuk dan ben je van harte welkom.
Heb je geen indicatie maar heb je wel interesse om bij ons te werken? Als je contact met ons opneemt kunnen we gaan onderzoeken of er mogelijkheden zijn.

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarop jouw telefoonnummer dan nemen we contact met je op.

Na een kennismakingsgesprek kun je eventueel eerst starten met een proefplaatsing om te ontdekken of het inderdaad een goede werkplek voor je is.

Dronten

De Gouwe 26A
8253 PA Dronten
06 - 12 56 24 83

 

Zwolle

Westenholterweg 50
8042 AJ Zwolle
038 - 737 00 60
06 - 22 90 53 26

Copyright © 2021 Jobpoint - Onderdeel van Omega Groep