Wij zijn

Jobpoint Almere is een dagbestedingsplek voor mensen die op een ‘gewone’ werkplek niet voldoende begeleiding krijgen om te doen waar ze goed in zijn. Bij Jobpoint kunnen wij deze begeleiding wel bieden waardoor iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Het doel van onze locatie is om je een veilige werkplek te bieden waar je samenwerkt met collega’s en producten maakt die verkocht worden in onze winkels. Verder maken we ook producten in opdracht.

Samen met de vak-medewerkers, begeleiders en een zorgcoördinator stel je een werkplan op met doelen waar je aan wilt werken. Een doel kan bijvoorbeeld zijn om werknemersvaardigheden te leren zodat je later mogelijk een (gesubsidieerde) baan kunt krijgen. 

 

 

Wat zijn de werkzaamheden

Bij Jobpoint Almere zijn er verschillende afdelingen. Afhankelijk van jouw interesses en leerdoelen gaan we kijken welke afdeling het beste bij jou past. Als je nog niet weet wat je wilt gaan doen dan kun je ook bij alle afdelingen ‘stage’ lopen om te ontdekken wat je het leukst vind.

 

 

Dynamiek

Bij Dynamiek kun je al jouw creativiteit kwijt. Je kunt hier schilderen, tekenen of naaien. We maken bijvoorbeeld ansichtkaarten, kalenders, babyknuffels en accessoires, tassen en kussens. Je hoeft (nog) niet alles te kunnen. Samen met onze begeleiders leren we je graag het werken met een naaimachine. We maken producten in opdracht. Particulieren en bedrijven kunnen ook bij ons terecht voor het borduren op textiel. Als je het leuk vind dan kunnen we je leren hoe dat in zijn werk gaat. Daarnaast verkopen we, dat wat we maken, in onze winkel HIP!

Bij Dynamiek is het mogelijk om in een grotere groep of individueel aan het werk te gaan. Er zijn verschillende ruimtes zodat je ook in een prikkelarme omgeving kunt werken.

 

 

De Werkplaats

In de werkplaats pimpen we oude meubels, we maken van materiaal dat anderen weggooien weer iets nieuws. Ook worden er decoraties gemaakt voor in huis of tuin. Een kapstok gemaakt van een oude ladder, vogelhuisjes en decoraties die bij het seizoen passen zijn hiervan enkele voorbeelden.

 

 

HIP!

HIP is onze winkel in Almere. Bij HIP worden, naast de producten  die bij Dynamiek worden gemaakt, ook de producten verkocht die in de werkplaats worden gemaakt.

Als je het leuk vindt om met klanten om te gaan, hen te adviseren en wilt helpen bij het afrekenen en het bedienen van de kassa dan ben je bij ons ook welkom.

 

 

Administratief

Op een werklocatie zijn altijd veel administratieve taken. Afhankelijk van jouw kennis en interesses zijn er ook administratieve taken waarbij je kunt ondersteunen.

 

 

Wat heb je nodig om bij ons aan de slag te kunnen

Als je in het bezit bent van een indicatie via de gemeente (WMO) of via het Zorgkantoor (WLZ) en je vind de werkzaamheden leuk dan ben je van harte welkom.

Heb je geen indicatie maar heb je wel interesse om bij ons te werken? Als je contact met ons opneemt kunnen we gaan onderzoeken of er mogelijkheden zijn.

Door het contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarop jouw telefoonnummer dan nemen we contact met je op.

Na een kennismakingsgesprek kun je eventueel eerst starten met een proefplaatsing om te ontdekken of het inderdaad een goede werkplek voor je is.

Almere

Kerkstraat 5
1354 AA Almere-haven
06 - 12 50 91 83

 

Dronten

De Gouwe 26A
8253 PA Dronten
06 - 12 56 24 83

 

Groningen

Paterwoldseweg 288/3
9727 BW Groningen
06 - 83 16 59 10

 

Zwolle

Westenholterweg 50
8042 AJ Zwolle
06 - 22 90 53 26

Copyright © 2019 Jobpoint - Onderdeel van Omega Groep